top of page
APS-Astrid Erkelens7631-bewerkt.jpg
APS-Astrid Erkelens7459-bewerkt.jpg

Ontdek de kracht van Astrid Erkelens

Neem afscheid op een persoonlijke manier met een uitvaart die past bij u en de overledene. Dierbare herinneringen komen als details op passende wijze terug. Van rouwkaart tot locatie en van kist tot bloemstuk. Ontdek samen met mij hoe u op betekenisvolle wijze afscheid neemt. Ik geef inzicht in alle mogelijkheden en voer uw wensen passend uit. Ook de input van (klein)kinderen is hierbij belangrijk. Elke familie die ik begeleid, bied ik een luisterend oor. Zo help ik u een herinnering te maken waarmee u verder kunt.

APS-Astrid Erkelens7539-bewerkt.jpg

Uw uitvaartverzorger

Of u nu tradities in ere houdt of met ze breekt: een goed afscheid draait om wat voor u belangrijk is. Ik voel dat feilloos aan. Al achttien jaar ben ik een steun voor families die afscheid moeten nemen. Ik luister en houd het overzicht. Zonder poespas, maar met klasse. Samen met mijn regionale netwerk realiseer ik een persoonlijk en uniek afscheid voor u.

Het goede doel van 2024

Ik sta midden in de maatschappij en doe daarom graag iets terug. Toen ik mijn bedrijf startte, besloot ik elk jaar een goed doel te steunen. Doelen zoals Diabetes Fonds en Hulphond Nederland ontvingen eerder donaties van mij. Want als je iets voor anderen kunt betekenen, vind ik dat je dat ook moet doen. Dit jaar steun ik daarom Alzheimer Nederland. Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

bottom of page