top of page

In-Store Services

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. 

APS-Astrid Erkelens7094-bewerkt.jpg

Uitvaartmogelijkheden voor een uniek afscheid

Een uitvaart kan groots, intiem of eenvoudig zijn. Klassiek of modern. Formeel of informeel. Of een combinatie van al deze zaken. De kleinste details maken het afscheid persoonlijk. Ik neem de tijd om naar uw wensen te luisteren en pik tussen de regels door informatie op voor een uniek afscheid. Ik regel alle randzaken zodat u de tijd heeft voor de belangrijke momenten. U krijgt alle ruimte om afscheid te nemen op uw eigen manier.

Helderheid in kosten

U wilt een passend afscheid voor uw dierbare. Ik wil voorkomen dat u na het afscheid overrompeld wordt door nota’s. Transparantie over de kosten vind ik dan ook noodzakelijk. Ik geef u een kostenbegroting die past binnen uw budget en de uitvaart die u voor ogen heeft. Ook neem ik de administratieve kant op me, zoals het contact met de verzekeraar. Zo kunt u zich concentreren op het naderende afscheid en de invulling die u daaraan wilt geven.

Maak het afscheid zo persoonlijk mogelijk

APS-Astrid Erkelens7731-bewerkt.jpg

De kist

Een grenen kist is nog altijd mooi in zijn eenvoud, maar er zijn veel alternatieven die misschien beter passen bij uw dierbare. Denk aan bijzondere en duurzame materialen. Of bedruk en beschilder de kist met mooie woorden of foto’s.

APS-Astrid Erkelens7841-bewerkt.jpg

Drukwerk

U kunt de rouwkaart zo uitgesproken of ingetogen vormgeven als u wenst. Kies bijvoorbeeld voor een mooie foto van uw dierbare op de voorzijde of laat zijn of haar lievelingskleur terugkomen in de enveloppe. Ik schep overzicht in de hoeveelheid aan keuzes en creëer samen met u en mijn partners in de regio Dordrecht een persoonlijke kaart.

APS-Astrid Erkelens7359-bewerkt.jpg

Zorg voor een boeket vol persoonlijkheid. Hield uw geliefde van varen? Mijn samenwerkingspartner ‘t Kroontje schikte al eerder een krans met maritieme elementen. Had uw dierbare een favoriete wandelplek, laat dan die mooie stronk bij het favoriete zitbankje verwerken in het bloemstuk.

Bloemen

Afscheidsfotografie

De afscheidsdienst verloopt vaak in een roes. Emoties zorgen ervoor dat u niet alles bewust oppikt. Een afscheidsfotograaf legt de uitvaart voor u vast. Een troostende hand op een schouder, het sluiten van de kist of de aankomst van de rouwauto. De foto’s van deze momenten zijn een tastbare en waardevolle herinnering.

APS-Astrid Erkelens7169
APS-Astrid Erkelens7153-bewerkt
APS-Astrid Erkelens7772-bewerkt
Erkelens Uitvaartverzorging dementievrie

Dementievriendelijke uitvaart

Iedere uitvaart is maatwerk, zeker wanneer zich bijzondere situaties of omstandigheden binnen de familie voordoen. Ik vind het belangrijk om iedereen bij de uitvaart te betrekken, zodat een ieder op zijn eigen manier afscheid kan nemen van de overledene. Daarom heb ik de cursus Dementievriendelijke uitvaartverzorger gevolgd. Met betrokkenheid, geduld en de juiste kennis begeleid ik dementerende gezinsleden in de aanloop naar, en tijdens de uitvaart. Samen zoeken we naar passende oplossingen voor uw situatie. 

Adviserend gesprek

Verken samen met mij wat er allemaal mogelijk is in het vormgeven van de uitvaart. Er is zoveel meer dan het plakje cake bij de koffietafel. Ik luister naar uw wensen en vang tussen de regels door details op die helpen een persoonlijk afscheid te creëren. Samen met mijn samenwerkingspartners in de regio Dordrecht regel ik een unieke uitvaart. Wilt u uw eigen uitvaartwensen vastleggen? Praat met mij over passende uitvaartmogelijkheden, dat geeft rust.
 

APS-Astrid Erkelens6714.jpg
bottom of page