top of page
APS-Astrid Erkelens7631-bewerkt.jpg
APS-Astrid Erkelens7903-bewerkt.jpg

Voorbereiding biedt rust

Leg uw uitvaartwensen vast op elk moment in uw leven. In goede gezondheid of wanneer u weet dat uw einde nadert, uw uitvaart voorbereiden geeft rust. U biedt uw nabestaanden alle handvatten voor een passend afscheid en krijgt de persoonlijke uitvaart die u voor ogen heeft. In een voorbereidend gesprek nemen we uw wensen door en bekijken we alle mogelijkheden.

Wilsbeschikking

U hoeft uw uitvaartwensen niet per se bij de notaris vast te leggen of bij een testament te voegen. Schrijf een wilsbeschikking. Dit is kosteloos en u krijgt de ruimte om gedetailleerd uw voorkeuren te beschrijven. Het wensenformulier invullen biedt u en naasten rust. Zij kunnen zich in een verdrietige periode richten op het verwerken van het verlies zonder te twijfelen aan keuzes die ze maken.

Vul het wensenformulier in

Denk buiten de kaders. Uw afscheid mag een weerspiegeling zijn van uw leven. Breek tradities of houd ze juist in ere. Denk na over begraven of cremeren. Over opbaring, aankleding en persoonlijke verzorging. Maak een lijst met gasten, mogelijke locaties en denk na over de kleur van de rouwauto. Geef aan wat er met uw as moet gebeuren. Leg dit allemaal vast in het speciale wensenformulier en bewaar het bij uw verzekeringspapieren. Zo zijn uw wensen altijd makkelijk terug te vinden.

APS-Astrid Erkelens7874-bewerkt.jpg

Adviserend gesprek

Ik help u met het vastleggen van uw wensen. Want wanneer u eenmaal uw uitvaart wilt voorbereiden, heeft u veel keuzemogelijkheden. Ik luister naar uw verhaal en bespreek passende opties. In een wilsbeschikking schetst u samen met mij in korte tijd een afscheidsceremonie waar u en uw nabestaanden mee verder kunnen.

APS-Astrid Erkelens7347-bewerkt.jpg
bottom of page