top of page

Persoonlijke catering bij een uitvaart


Tips voor een moederdag zonder moeder.

Het biedt troost om de persoonlijkheid van de overledene terug te zien tijdens de uitvaart. Niet alleen tijdens de toespraken, maar ook in de hapjes en drankjes achteraf. Bijvoorbeeld door met het gezelschap naar iemands favoriete restaurant te gaan. Of in het uitvaartcentrum de bitterballen en het biertje te serveren waar iemand zo van genoot. In dit blog vertel ik u meer over de cateringsopties bij een afscheid.


Gepast eten in het uitvaartcentrum


In bijna ieder uitvaartcentrum kunt u afwijkende wensen voor het eten en drinken doorgeven. Denk aan een glas wijn, bier of brokking-gebak. Kan een uitvaartcentrum uw vraag niet zelf uitvoeren, bijvoorbeeld als u traditionele Indische gerechten wil serveren? Laat dan gerust een cateringsbedrijf van uw keuze naar het uitvaartcentrum komen. Ik help u om dit te regelen met de uitvaartlocatie.


Een restaurant of café bezoeken


Hef het glas op iemands leven in een café of restaurant. Veel horecagelegenheden verhuren zaaltjes waar u in alle rust verhalen en herinneringen ophaalt. Dit is heel geschikt voor grote gezelschappen. U kunt er ook voor kiezen om met een selecte groep naar de nieuwe locatie te verplaatsen. In de vertrouwde omgeving van het café vindt u steun bij elkaar.


Het kostenplaatje


Een glas wijn of bier na de uitvaart is uiteraard duurder dan koffie en thee. Een restaurant of café bezoeken, zorgt al helemaal voor een hoger kostenplaatje. Veel nabestaanden kiezen echter toch voor deze opties, omdat het voor hen de dag afmaakt. Het afscheid past op deze manier bij hun geliefde en sluit aan bij de manier waarop zij zich deze dag willen herinneren.


Ik help u graag om het samenzijn achteraf zo in te vullen dat het bij uw overleden dierbare past.
Comments


bottom of page