top of page

Verkrijg informatie over uw uitvaart met een adviserend gesprekPraten over de uitvaart van uw dierbare of die van uzelf is niet gemakkelijk. Toch is het prettig als u weet dat alles geregeld is, zoals uw verzekering. Met een vrijblijvend, adviserend gesprek verschaf ik informatie omtrent alle mogelijkheden voor een uitvaart. Ik vertel u graag meer


Alleen of met uw dierbaren

Misschien vindt u het fijn om een moeilijk gesprek als deze in uw eigen omgeving te voeren. Ik kom graag bij u thuis om u meer informatie te geven over de uitvaart. Uiteraard is het ook mogelijk om het gesprek bij mij op kantoor te plannen. Wat u prettig vindt. Hetzelfde geldt voor de aanwezigheid van een partner of familieleden: ik laat dit volledig aan u.


Luisteren

Wat een uitvaart mooi maakt, is heel persoonlijk. Daarom luister ik goed naar wat uw wensen zijn, ontdek ik hoe u en uw gezin in het leven staan en of u al ideeën heeft over de uitvaart. Als u nog geen idee heeft van wat uw wensen zijn, inspireer ik u graag met ideeën. Met vragen over uw verzekering kunt u ook altijd bij mij terecht.


Vrijblijvend gesprek

Na het adviserende gesprek zet ik alles voor u op papier. Dit krijgt u thuisgestuurd. Of ik kom bij u langs om het af te geven. Zo heeft u uw wensen altijd bij de hand. Veranderen er zaken of wilt u nog meer informatie? Belt u mij dan gerust. Het gesprek is geheel vrijblijvend. U kunt daarna het wensenformulier invullen of alles eerst even te laten bezinken.


Ik help u graag met de voorbereiding van uw uitvaart door middel van een adviserend gesprek.Comments


bottom of page