Verkrijg informatie over uw uitvaart met een adviserend gesprekPraten over de uitvaart van uw dierbare of die van uzelf is niet gemakkelijk. Toch is het prettig als u weet dat alles geregeld is, zoals uw verzekering. Met een vrijblijvend, adviserend gesprek verschaf ik informatie omtrent alle mogelijkheden voor een uitvaart. Ik vertel u graag meer


Alleen of met uw dierbaren

Misschien vindt u het fijn om een moeilijk gesprek als deze in uw eigen omgeving te voeren. Ik kom graag bij u thuis om u meer informatie te geven over de uitvaart. Uiteraard is het ook mogelijk om het gesprek bij mij op kantoor te plannen. Wat u prettig vindt. Hetzelfde geldt voor de aanwezigheid van een partner of familieleden: ik laat dit volledig aan u.


Luisteren

Wat een uitvaart mooi maakt, is heel persoonlijk. Daarom luister ik goed naar wat uw wensen zijn, ontdek ik hoe u en uw gezin in het leven staan en of u al ideeën heeft over de uitvaart. Als u nog geen idee heeft van wat uw wensen zijn, inspireer ik u graag met ideeën. Met vragen over uw verzekering kunt u ook altijd bij mij terecht.


Vrijblijvend gesprek

Na het adviserende gesprek zet ik alles voor u op papier. Dit krijgt u thuisgestuurd. Of ik kom bij u langs om het af te geven. Zo heeft u uw wensen altijd bij de hand. Veranderen er zaken of wilt u nog meer informatie? Belt u mij dan gerust. Het gesprek is geheel vrijblijvend. U kunt daarna het wensenformulier invullen of alles eerst even te laten bezinken.


Ik help u graag met de voorbereiding van uw uitvaart door middel van een adviserend gesprek.


Neem contact op voor een gesprek


Op uw manier

Organiseer een uniek afscheid. Laat zien wie uw dierbare was. Ik luister, leg passende opties voor en regel de uitvoering met oog voor detail.  

Contact

Astrid Erkelens Uitvaartverzoring

info@erkelensuitvaartverzorging.nl

078 26 00 366 / 06 528 81 505

Postbus 370 3300 AJ Dordrecht

  • Facebook
  • Instagram

In samenwerking met Bureau APS

24 uur per dag bereikbaar